Radio Noroc



Descriere:
Postul de Radio Noroc este un Post de radio muzical-distractiv din Republica Moldova.

Frecventa de emisie:
ANENII NOI - 102,9 FM (in curind)
BALTI - 107,2 FM
CAUSENI - 99,9 FM
CHISINAU - 99,7 FM
COMRAT - 99,5 FM
FLORESTI - 104,3 FM
HINCESTI - 106,2 FM
Iargara (LEOVA) - 100,9 FM
Marcauti (DUBASARI) - 99,3 FM
NISPORENI - 90,2 FM
ORHEI - 98,3 FM
STEFAN VODA - 106,3 FM
Trifesti (REZINA) - 101,2 FM
UNGHENI - 106,0 FM (in curind)
VULCANESTI - 88,8 FM


Felicitari Recomantate de ziua de nastere pentru Felicitari in Direct

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi “La multi ani!”,cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele… si prima stea ce-o sa rasara, as vrea sa fie steaua ta… tu sa-i surazi, ea sa-ti spuna mesaje de zi de nastere: LA MULTI ANI din partea mea!

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel, iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!.

La aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te inso?easca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!

Iti doresc darzenie ca sa poti infrunta orice obstacol, curaj si rabdare sa poti sa-ti implinesti visurile si multa dragoste sa te poti bucura de ele

Iti doresc sa fii precum iarba: cand esti calcat sa te ridici. Sa fii precum un ghiocel: sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Sa fii precum o stea: aproape si totusi departe, datatoare de dragoste si caldura… Aniversare fericita!

Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele… iar prima stea ce-o sa rasara, sa fie steaua ta… tu sa-i surazi, ea sa-ti spuna: LA MULTI ANI din partea mea!

Fie ca ochii tai sa fie incalziti de dragoste, fie ca soarele sa-ti incalzeasca zilele, sanatatea sa-ti fie sfetnic sa poti sarbatori inca de o suta de ori ziua de nastere. La multi ani!

Iti multumesc pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel. Daca as avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!.